ECHIPA ELPSI LAND ofera o gama completa de servicii de evaluare si interventie psihologica!

lista de SERVICII PSIHOLOGIE

Intrebari frecvente

Pentru confortul dvs., iată cateva intrebari frecvente primite de la clienti și raspunsurile noastre. Daca aveti alte intrebari sau nelamuriri, nu ezitati sa ne contactati.

Pentru informatii si programari ne puteti contacta fie telefonic la numarul de telefon 0790 022 270, fie pe adresa noastra de mail office@elpsiland.ro sau prin intermediul formularelor de contact de pe site.

Regulamentul Elpsi Land este disponibil aici! Va rugam cititi cu atentie termenii si conditiile. In cazul in care aveti intrebari suplimentare, va rugam sa ne contactati!

Sedintele de terapie au o durata standard de 50 minute. Exista posibilitatea unor sedinte cu durata extinsa de 75 respectiv 100 minute,  conform tipului de serviciu si preferinta clientului.

Modalitatile prin care clientii nostri pot efectua platile sunt fie cash/card, la sediul nostru, fie prin transfer bancar/link de plata in mediul online.

Conform regulamentului nostru, o programare se poate anula telefonic, cu minim 24 de ore inainte de termenul stabilit pentru sedinta terapeutica. Sedintele care nu sunt anulate cu minim 24 ore inainte se considera efectuate iar costul acestora este datorat integral si/sau vor fi deduse din abonament.

Da, se pot sustine sedinte de terapie online, la cererea clientului si daca tipul serviciului permite acest lucru.

Este nevoie ca prima sedinta de evaluare destinata interventiei psihologice in cazul minorilor sa se desfasoare prima data doar cu parintii, pentru a putea fi prezentata cazuistica si contextul familial.

Da, procedura clinicii noastre prevede o prima sedinta de evaluare atat pentru serviciile psihologice, cat si pentru cele de kinetoterapie si osteopatie, indiferent de context.

Nu, sedintele efectuate in cadrul centrului nostru trebuie achitate integral de catre client.