Atitudine vindecatoare parinte – copil

Dragul nostru copil, Intotdeauna vor fi in jurul tau oameni care au mai mult decat tine, mai putin sau la fel. Este important sa iti amintesti sa iubesti tot timpul ceea ce esti, ceea ce ai.

Atitudine vindecatoare parinte – copil

 

Dragul nostru copil,
Intotdeauna vor fi in jurul tau oameni care au mai mult decat tine, mai putin sau la fel. Este important sa iti amintesti sa iubesti tot timpul ceea ce esti, ceea ce ai.

Noi, parintii tai, iti oferim tot ceea ce e mai bun si mai frumos, in limitele a ceea ce ne permitem, in functie de efortul depus si de contextul de viata dat.

Ne dorim sa primesti cu bucurie tot ceea ce iti oferim si sa faci ceva bun cu asta. Te asiguram ca facem tot ce sta in puterea noastra. Ceea ce nu am putut si nu vom putea noi sa iti oferim, vei avea sansa sa iti oferi chiar tu, iar acest lucru ne va umple inima de bucurie.

Intotdeauna vor fi oameni in jurul tau care vor respecta regulile, care vor contribui la crearea unui mediu armonios si oameni care vor face opusul.

Le multumim celor care aleg sa respecte regulile si contribuie la armonia din mediu pentru ca te sustin sa te dezvolti repede si frumos.

Le multumim si celor care aleg sa incalce regulile si sa afecteze armonia din mediu pentru ca te sustin sa te dezvolti puternic, sa iti consolidezi coloana vertebrala.

Psiholog – Psihoterapeut,
Elisabeta Ilie

#constelatiifamiliale

#psihoterapie

cere o programare!