Eficienta Programelor de Dezvoltare Personala Pentru Copii

Parintii isi doresc, in mod natural, sa le ofere copiilor tot ce e mai bun, mai frumos, mai sanatos si fac tot ce pot in acest sens.

Eficienta programelor de dezvoltare personala pentru copii

 

Parintii isi doresc, in mod natural, sa le ofere copiilor tot ce e mai bun, mai frumos, mai sanatos si fac tot ce pot in acest sens.
Cel mai mare si mai frumos dar pentru un parinte este bucuria copilului sau.

De-a lungul experientei personale si profesionale, am identificat mai multe variante in care parintii investesc in dezvoltarea personala a copiilor si totodata eficienta acestora.

Am constat faptul ca daca vrem sa sustinem eficient dezvoltarea personala a copilului este nevoie de antrenament cognitiv, emotional si instinctual in acelasi timp, nu este suficient doar unul dintre acestea.

Totodata am identificat 2 variante foarte eficiente de a sustine dezvoltarea personala a copilului:

Prima varianta 

este ca  parintele sa fie bine cu el pentru a deveni o resursa care poate sustine dezvoltarea armonioasa a copilului.

Cel mai mare si mai frumos dar pe care il poate primi un copil este un parinte echilibrat, asumat si iubitor.

A doua varianta 

este ca parintele sa investeasca in dezvoltarea proprie si a copilului in acelasi timp, pentru ca cel mai scurt drum catre dezvoltarea copilului il constiutie dezvoltarea parintelui.

 

 

Dezvoltarea personala este potrivita atunci cand vrem sa optimizam anumite abilitati, aspecte din viata noastra; ea nu ilocuieste psihoterapia, logopedia, terapia comportamentala sau alt tip de interventie.

 

Daca intampini dificultati in alegerea unui program de dezvoltare personala cat mai aproape de nevoile tale si ale copilului tau, iti recomand cu caldura  sa soliciti consiliere sau evaluare psihologica. Astfel vei putea primi recomandari cu privire la interventia cea mai potrivita pentru tine si pentru copil.  

Formular de Inscriere

cere o programare!